Nuch Telegram Intune "Tilly" og Nuch Courtborne Bella Swan "Bella"

  • Ultralyd bekrefter at Bella venter valper. Termin 17. desember

  • Natt til 14.desember ble 8 nydelige valper født.

Velkommen til Kennel Intune

Kan starte med å fortelle hvordan kennelnavnet ble til. Det å finne et navn som betyr noe for meg og kanskje litt tyngre betydning enn ordets rette forstand var ikke så enkelt, mange navn er opptatt gjennom FCI. Så har det seg slik at jeg var heldig eier av verdens snilleste greyhound som ble kalt Tilly, hennes egentlige navn var Telegram Intune - derav kom navnet Intune.

Intune har flere betydninger - på bølgelengde eller harmonisk, som  jeg synes er betegnende for whippets.

Jeg startet med whippet i 1981, der jeg fikk whippet fra Incarvill's. Var ganske ung og hadde ikke noe mulighet til å drive med utstrakt utstilling, men elsket whippeten som en familiehund. Gikk senere opp en størrelse og fikk meg greyhound - Telegram Intune. Denne stilte jeg noen få ganger og hun ble champion rett etter fylte 2 år.  

I 2013 fikk jeg Bella, en hund som utmerket seg raskt i utstillingsringen. Hun ble også champion rett etter hun ble 2 år. Har oppnådd flere BIG plasseringer og BIR rett som det var, og i 2016 ble hun nr. 8 mestvinnende tispe whippet. Jeg følte nå at tiden var inne for ett valpekull. 

Det er ikke enkelt å finne rett hanhund, men med god hjelp og støtte fra flere oppdrettere så fant vi Pendahr Putting On The Ritz - Fender. Han er flott ekstriørmessig som utfyller Bella særdeles godt i tillegg til godt gemytt. Det er derfor en glede å kunne presentere mitt første whippetkull med 4 tisper og 4 hanner.